23. 1. 2012

23.januára 2012

Varenie v parnom hrnci.
Už dlhšie som uvažovala nad kúpou parného hrnca. Dlho som preberala, ktorý bude najlepší a nakoniec som sa rozhodla pre tento - viď. obrázok.
 Tak som sa stala aj ja hrdou majiteľkou !
Hneď som ho vyskúšala, a vymyslela som niečo jednoduché .
Týmto si Vám dovoľujem ponúknuť moju prvú večeru  z parného hrnca.
Bol chutný , rýchlo hotový a hlavne zdravý .   :-)))

Kuracie prsia boli veľmi dobré, zelenina super-na ňu som sa veľmi tešila. Z čoho som bola ale najviac prekvapená boli obyčajné varené zemiaky, teda parené zemiaky - majú úplne inú chuť ako varené .
Postupne sa chcem naučiť variť aj iné recepty na ktoré sa veľmi teším.







Prečo som sa rozhodla kúpiť parný hrniec?
Lebo varenie v pare je nielen zdravé, ale aj rýchle a pohodlné, šetrí čas a nemusím stáť pri hrncoch, jednoducho nastavím časovač a môžem robiť niečo iné. 
A po dnešnej večere sa radím ku zástancom varenia v pare a budem šíriť chváľu na takéto varenie.
Ak máte skúsenosti s varením v pare- napíšte,  potešíte ma.